avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Drepturi salariale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Drepturi salariale

Buna ziua,
As dori sa stiu cum se calculeza un drept salarial castigat in instanta actualizat cu rata inflatiei. Sa zicem ca am de recuperat 2000 lei din perioada iulie2010-mai02011, cum se calculeaza inflatia la aceasta suma?
Se actualizeaza cu indicele de inflatie comunicat de Institutul de statistica.Exista si modul de calcul.Se va actualize fiecare suma din fiecare luna(iulie 2010,august 2010....,mai 2011)pana la zi.Pe site-ul Institutului de Statistica gasiti indicele calculate pentru fiecare perioada iulie2010-la zi,.....,mai 2011-la zi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indicele preturilor de consum inseamna indicele de inflatie? Radamante Radamante 1.In hotararile judecatoresti se precizeaza ca sumele vor fi actualizate cu indicele de inflatie . 2.In OUG nr. 71/2009 -3) Sumele prevazute la alin. (1) si ... (vezi toată discuția)
Actualizarea unei sume cu rata inflatiei retroactiv al3xal3x2 al3xal3x2 buna!In urma unui proces pentru despagubiri civile pentru vatamare corporala din culpa,am primit o hotarare judecatoreasca in care s-au acordat despagubirile ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 indice inflatie liniuta liniuta Va rog daca stie sa-mi spuna cineva un teren evaluat in urma unei expertizate si evaluat in ian 2006 la 250.000 RON - referitor la aceasta suma cum se poate ... (vezi toată discuția)