Cele 4 luni scurse, nu este o perioada asa de mare cum vi se pare dvs.
In plus, astfel de cereri de punere sub interdictie a unei persoane nu se rezolva intr-un timp scurt, rapid asa cum doriti.
Este o procedura speciala pentru asa ceva. La un moment dat, veti fi chemat si la parchet pentru declaratii, audieri de martori, expertize IML.
Intr-o explicatie sumara si mai puerila, pentru intelesul dvs. o astfel de procedura urmeaza mai multi pasi, ce trebuie respectati: cererea se depune la instanta, instanta trimite dosarul format la parchet, procurorul va face cercetari, persoana in cauza va fi expertizata medico-legal, apoi cu rezolutia procurorului, dosarul se intoarce la instanta si de abea atunci se va fixa termen de judecata. La termenul de judecata fixat, vor fi audiati martori, se vor administra probe, va fi audiata si persoana in cauza.
Apoi, daca instanta va constata ca persoana respectiva nu are discernamant, va da o hotarare judecatoreasca de punere sub interdictie a acesteia.
Dupa cum vedeti, intervalul de timp scurs pana in prezent, de 4 luni, este nesemnificativ raportat la cat timp va mai curge in viitor pana la obtinerea hotararii judecatoresti de punere sub interdictie.
In alta ordine de idei, este dreptul dvs. sa fiti nemultumit de avocat. Ramane de vazut ulterior daca aceasta nemultumire este intemeiata sau nu.
Daca insistati in aceasta nemultumire, puteti sa mergeti la Baroul de Avocati din judetul dvs. si sa formulati o plangere impotriva avocatului. Dar, va trebui sa o motivati temeinic.
Multumesc pentru raspunsuri.
Nemultumirea mea consta in faptul ca acest avocat nu mai raspunde la telefon de mai multe zile si nici la mesajele pe cere le-am trimis.De cand am intrebat de nr.de dosar,nu vrea sa mai discute cu mine.Am sunat de pe alt.nr de tel.si abia asa a raspuns sustinand ca este f.ocupat si deaceea nu a putut raspunde.
Acest fapt ma obliga sa nu mai am incredere.
Atata timp cat am incheiat un contract de reprezentare juridica si a primit un avans in acest sens,cred ca am dreptul sa stiu in ce stare se afla actiunea solicitata,sa discutam.