avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii incepere activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii incepere activitate

Buna seara

Vreau sa-mi deschid o pizzerie cu livrare la domiciliu si sunt aproape gata din punct de vedere al amenajarilor si angajarilor. Am incercat sa ma informez local la Registrul comertului si Camera de comert despre ce trebuie sa fac dpdv legal inainte de incep activitatea dar nu am avut niciun raspuns concret.
Am inteles din intrebat cunoscuti ca am nevoie doar de o autorizare de la inspectoratul teitorial de sanatate publica si dupa inceperea activitatii o sa fiu "vizitat" si de celelalte institutii ce trebuie sa ma avizeze dar de curand am citit ca si din punct de vedere al securitatii muncii trebuie sa fiu avizat (art. 13, litera c) din Legea nr. 319/2006) si deja incep sa-mi pun probleme.

Ma poate ajuta cineva cu o lista de institutii de la care trebuie sa-mi iau hartii inainte de inceperea activitatii? Multumesc aticipat

Alte discuții în legătură

Un nou punct de lucru trebuie sa obtina autorizatiile necesare inainte de inceperea activitatii? edera2002005 edera2002005 de curand am deschis un punct de lucru nou si am dus la reg com actele urmand sa mi le elibereze luni 07.07.2008. Am deschis activitatea la noul punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii andregh andregh Buna ziua, Suntem o Asociatie de Proprietari si avem salariati cu carte de munca, contract de mandat si conventii civile. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Opis de documente solicitate pentru autorizarea de functionare din punct de vedere al ssm dumas34 dumas34 Ce documente trebuiesc trecute in acest opis? ceva suplimentar? autorizatia de AII? sanitar veterinară?...... (vezi toată discuția)