Dosarul are nr. de inregistrare la ANRP din anul 2005. Periodic (cel putin o data pe an) ne-am interesat la ANRP de stadiul dosarului. Primeam acelasi raspuns: dosarul este complet, sa asteptam. Beneficiara sumelor compensatorii este mama mea, in varsta de 80 ani.
Azi am fost din nou la ANRP, in audienta, la biroul relatii cu publicul. Mi s-a spus ca dosarul va intra "in lucru" in luna iulie si dupa un an si jumatate va fi solutionat si vom fi contactati. De asemenea, mi s-a spus ca intra sub incidenta Legii 165/2013, iar suma compensatorie stabilita va fi transformata in puncte..., deci nu in bani cum s-a procedat.
Intrebare: este normal si legal tratamentul diferit al beneficiarilor pe acelasi tip de despagubiri? Ce trebuie sa fac pentru a intra mai repede in posesia despagubirii (in bani si nu in puncte) avand in vedere si varsta mamei? Doresc ca ea sa mai aiba posibilitatea de a beneficia de aceste despagubiri care i se cuvin. Va multumesc
Decizie anrp
tgavrilo
In urma unei activitati care s-a derulat pe parcursul mai multor ani, mama mea a dobandit din partea ANRP, o decizie de compensare prin puncte a unei case ... (vezi toată discuția)