avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decizie ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decizie ANRP

In urma unei activitati care s-a derulat pe parcursul mai multor ani, mama mea a dobandit din partea ANRP, o decizie de compensare prin puncte a unei case demolate, in anul 1988. Din nefericire pentru ea, valorificarea acestei decizii cu transformarea punctelor in sume de bani, se va face in cote egale, in urmatorii cinci ani. Cum mama mea are o varsta destul de inaintata (cu problemele de sanatate care decurg de aici), fara sa doresc acest lucru, ma gandesc la ce este mai rau pentru ea.
Asadar, in caz de deces al titularului de decizie de compensare, ce se intampla cu sumele de bani, care ii revin prin aceasta decizie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 17:40, 26 Iulie 2017
Sumele de bani vor fi incasate de catre mostenitori.Va trebui insa sa depuneti certificatul de deces si cel de mostenitor la anrp pentru ca titlurile de plata ulterioare sa se emita nu mele mostenitorilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de partaj necesar pentru o decizie de compensare c.n.c.i. ? danac71 danac71 Buna ziua, In urma finalizarii unui dosar A.N.R.P., am primit din partea C.N.C.I. o Decizie de Compensare, precum si formularul tip de cerere de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! problema mea se refera la o dezbatere succesorala. ... Pulbere-de-stele Pulbere-de-stele Buna ziua! Problema mea se refera la o dezbatere succesorala. In 2014 a murit tatal meu si nu am facut dezbatere. In 2019 a murit mama mea iar acum am deschis ... (vezi toată discuția)
Obtinere despagubiri anrp alcaz alcaz Buna ziua, As dori sa ma lamuriti in legatura cun pasii ce trebuiesc facuti pentru obtinerea titlului(titlurilor) de plata pentru despagubiri ANRP 1. In urma ... (vezi toată discuția)