avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 9/1998-despagubiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 9/1998-despagubiri

Sunt o beneficiara a legii 9/1998 si sa vrea sa stiu daca se mai dau despagubiri la aceasta lege.
Cel mai recent răspuns: miab , utilizator 15:30, 22 Ianuarie 2015
Daca nu se va declara neconstituțională Legea 165, atunci veti intra sub incidența acestei legi si veti primi drepturile ce vi se cuvin in transe. Daca ati avut dosarul in lucru, la sfârșitul anului trecut au fost plătite toate aceste dosare.
am decizia in doua doua dosare (dupa doi bunici),una din 2007 si una din 2008,dar fara sa dau anrp in judecata se pare ca nu rezolv nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 9/1998 monik57 monik57 Buna seara, bunica mea este pensionara si este una din persoanele care au dreptu la despagubiri acordate in urma tratatului dintre Romania si Bulgaria, ... (vezi toată discuția)
Dosar de despagubiri pe legea 10/2001 lucystoian lucystoian Dosarul are nr. de inregistrare la ANRP din anul 2005. Periodic (cel putin o data pe an) ne-am interesat la ANRP de stadiul dosarului. Primeam acelasi ... (vezi toată discuția)
Anrp vichi_90 vichi_90 Buna ziua Revin cu o problema pe care probabil nu am postat-o suficient de clar. Pentru ca ANRP sa emita o decizie de validare sau invalidare a unei ... (vezi toată discuția)