avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Terenul primariei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Terenul primariei

Buna ziua ,va cer si eu parerea si sfatul.Locuiesc in Focsani ,la parterul unui bloc de 4 etaje,de 32 de ani primaria nu a ingrijit niciodata terenul din fata geamurilor mele ,am facut-o singur.Va intreb ,pot deveni proprietar pe acel teren? Stiu ca era o lege care te facea proprietar pe un teren pe care tu il munceai chiar daca nu era al tau si o perioada de nustiu cati ani nu il revendica nimeni.
Cel mai recent răspuns: Paul Citiriga , Consilier juridic 09:11, 19 Iunie 2014
terenul este al consilului local.dumneavoastra cred ca aveti o asociatie de proprietari din care faceti parte .Puteti singur sau impreuna cu toti proprietarii,sa va intocmiti o documentatie cadastrala, sa o prezentati la serviciul agricol al primariei impreuna cu toate actele car le solicita , sa se atribuie terenul in proprietate in functie de cotele parti indivize ale fiecariu apartament.
Nu puteti deveni proprietar al terenului,din jurul imobilului de locuit in comun,deoarece acesta reprezinta domeniu public
Nu puteti deveni proprietar, dar il puteti concesiona.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare parte din casa ca unic proprietar Apartament2018 Apartament2018 buna Daca cumpar o casa ca unic proprietar si aceasta e impartita in parter si etaj, are intrari separate din aceeași curte, pot vinde parterul sau etajul ... (vezi toată discuția)
Contract de vinzare-cumparare apartament MMS123 MMS123 Spuneti-m va rog ce sens dati expresiei subliniate (parte a contractului) : Locuinta ce se vinde este ocupata de comparator in baza contractului de ... (vezi toată discuția)
Teren concesionat in jurul blocului voluntar voluntar Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc format din parter si 1 etaj. Proprietarul apartamentului de la parter a concesionat terenul din jurul blocului si l-a ... (vezi toată discuția)