avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Examen executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Examen executor judecatoresc

Buna ziua! As dori sa stiu in ce data sau luna( daca nu exista o data fixa) are loc examentul pentru executor judecatoresc (pentru cei care abia termina facultatea si fara experienta).Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Claudiu Daniel Hentea , Mediator 21:09, 20 Iunie 2014
[ link extern ]
este pagina uniunii nationale a executorilor judecatoresti
vedeti in functie de zona in ce camera va incadrati si acolo din cate stiu veti gasi informatiile necesare ( cadru legislativ, procedura, date de examen admitere in profesie, date de examen definitivare )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen executor judecatoresc stagiar manuel2000 manuel2000 Imi poate da cineva catava informatii in legatura cu examenul pentru executori judecatoresti stagiari, altele decat cele prevazute in lg. 188/2000 si ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, As dori sa devin executor judecatoresc. Ce studii sau cursuri trebuie sa urmez? Am varsta de 38 de ani si sunt absolvent al unei ... (vezi toată discuția)
Licentiata in drept si master dana27 dana27 Sunt aboslventa a facultatii de drept(4ani) si master(1an) in drept administrativ si statutul functionarului public, asi dori sa stiu ca ce pot sa lucrez in ... (vezi toată discuția)