avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Inaintare actiune de divort de catre sotie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Inaintare actiune de divort de catre sotie

Sotia vrea sa divorteze, avem un copil minor si vrea sa se mute la parinti ei intr-o garsoniera inainte de prima pronuntare.
Ea munceste 2 zile cu 2 zile de la 9 dimineata la ora 2 sau 3 noapte(restaurant), iar bunicii ei au o casa la tara de care trebuie sa aiba grija.Copilul este la cresa in sectorul in care stau, daca ea se muta cu fetita am rugat-o sa o inscrie mai intai la o cresa sau gradinitia si apoi sa plece sa nu o tina acasa , pt ca pe sotia mea, copilul nu o vede decat a 3-a zi si atunci dupa ce se trezeste iar bunica are 120 de kg are probleme cu picioarele si este in etate.I-am propus sa inscrie fetita la cresa sau gradinita sa poata trece mai usor peste aceasta schimbare si sa nu stea toata ziua cu bunica acasa...
Ce pot face in sensul asta ?? Sa sun la politie?...sa merg la cresa sa ai spn ca daca vine mama ei mai devrem sa o ia sa nu o ia fara acordul meu !!Astazi am primit amenintari ca daca nu o las sa ia ata o sa fiu batut de socru si de fratii ei ...am inregistrarea pe telefon

Multumesc de raspuns !!!!
Am facut plangere la sectia de politie de care apartin si la protectia copilului !!!
Momenan fetita a fost luat fara acordul meu de la cresa mai devreme si dusa nu stiu unde...ori la tara la bunici ori intr o garsoniera tot a bunicilor!!!
Nu vea sa ma lase sa vad fata daca nu am hotarare judecatoreasca :D ..nu tiu cum sa fac sa chem politia la acel apartament ..sa vada daca este copilul acolo...habar n am .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare program de vizita, cate sanse am? kooriz kooriz Buna ziua. Sunt o mamica divortata din aprilie 2012. In 22 noiembrie o sa fie procesul pentru modificare programului de vizita a tatalui, pe care eu le-am ... (vezi toată discuția)
Avocat - procedura informare mediere adi_09 adi_09 Avocatul care realizeaza procedura informarii poate asista/reprezenta partea in proces ? (vezi toată discuția)
Modificare program vizitare in tari diferite mugurel77 mugurel77 buna,am si eu o intrebare.sunt divortat si fetita a fost incredintata mamei.intre timp am plecat amandoi din tara si ne-am stabilit in tari diferite.eu in ... (vezi toată discuția)