avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Proforma taxa incetare contract inainte de termen
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Proforma taxa incetare contract inainte de termen

Sotia s-a portat la sfarsitul lunii mai in alta retea inainte de expiarea contractului(10 iulie).Am primit o proforma cu taxa incetare contract inainte de termen de 100 lei.Sunt de acord cu aceasta taxa si vreau s-o platesc,dar vreau sa mi se emita factura.Nu vreau sa platesc proforma care nu este o obligatie de plata.Din cate am inteles nu se poate emite factura pe acea taxa de reziliere.Ce se intampla daca nu platesc proforma?Se poate cesiona creanta?Cum pot demonstra daca se ajunge in instanta ca eu am avut bunavointa sa platesc acea taxa,dar numai daca se emitea factura?
Ms anticipat

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobila DobrinoiuAndreea DobrinoiuAndreea Tatal meu a avut un abonament la o retea de telefonie mobila pe o perioada de 2 ani, prin care a achizitionat si un telefon, contractul avand termen pana in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cosmote legea 161/2010 rbarbulescu rbarbulescu Buna ziua, In anul 2008 am facut un abonament la cosmote pe o perioada de 1 an. In anul 2009 am prelungit contractul pe 2 ani iar Cosmote mi-a oferit 50E ... (vezi toată discuția)
Top factoring - facturi orange zziizzuu zziizzuu Buna ziua, In anul 2013 am incheiat un contract de telefonie mobile cu compania Orange, pe 2 ani (fara a achizitiona vreun telefon sau a primi orice alt ... (vezi toată discuția)