avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere.Razgandirea chiriasului.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere.Razgandirea chiriasului.

Sunt locatorul, am incheiat un contract de inchiriere cu locatarul pe o perioada determinata, am primit de la acesta un avans, iar dupa cateva zile, locatarul s-a razgandit si vrea sa-i restitui avansul.
Intrebarea e:sunt obligat sa-i restitui suma?Mentionez ca in acest contract este stipulata o clauza referitoare la incetarea acestuia la cererea uneia dintre parti cu un preaviz de 15 zile si o alta clauza conform careia contractul poate inceta si inaintea termenului prin acordul scris al ambelor parti.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: qcond , utilizator 15:21, 11 Mai 2009
Multumesc pt raspunsuri.Dar chiar nu exista nicio alta varianta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriașul a plecat înainte de finalizarea contractului de închiriere. sunt obligat să-i restitui garanția? vinegi vinegi Bună ziua. Am următoarea problema: am închiriat apartamentul la trei persoane pe un an făcând contract la ANAF. Una din persoane ma anunțat acum că nu ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere denuntare unilaterala Incacernat Incacernat Chiriasul meu a solicitat denuntatea unilaterala a contractului de inchiriere la jumatatea lunii, incepand cu ziua in care a trimis solicitarea, stipuland ca ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi cu contract simib101 simib101 Buna ziua, as avea nevoie de ajutor. Sunt chirias si imi platesc in fiecare luna toate cheltuielile inclusiv banii pe chirie. Acum cateva zile proprietara a ... (vezi toată discuția)