avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Suspendare II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Suspendare II

Buna ziua ! Vreau sa suspend o intreprindere individuala. Care sunt demersurile? Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 19 Iunie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: doinam24 , utilizator 14:03, 22 Iunie 2014
Cel mai bine e sa radiati intreprinderea individuala daca o perioada medie de timp nu mai desfasurati activitatea pe ea. Mergeti mai intai la finante si platiti datoriile la zi si apoi la registrul comertului cu actele de la infiintare in original de unde obtineti certificatul de radiere. In final iar la finante unde depuneti D200 pentru aceasta perioada de cateva luni din 2014.
Tocmai, ca am datorii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa lianapicu lianapicu Buna ziua, Cu ce acte trebuie sa ma prezint la Registrul Comrtului pentru reziliere PFA si care este taxa? (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pfa 2014 ContSters172348 ContSters172348 Buna ziua si LA MULTI ANI! Sunt PFA (activitati liberale) din mai 2013, la infiintare am declarat un venit net de 100lei pentru care am platit impozit si ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau radiere pfa norma de venit alex16css alex16css Buna ziua. Urmeaza sa plec din tara pe o perioada nedeterminata si doresc sa inchid sau sa suspend PFA. Exista o perioada maxima pe care PFA se poate ... (vezi toată discuția)