avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitie intracomunitara
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitie intracomunitara

Buna ziua! Am un magazin on-line si vreau sa aduc marfa din Germania. Sunt neplatitoare de TVA . Vroiam sa va intreb daca trebuie sa depun 390 si sa ma inscriu in ROI?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 16:05, 23 Iunie 2014
Puteti aduce marfa pana in 34.000 de lei pe an. Peste aceasta suma trebuie sa va inregistrati in ROI ( inainte - un cod de tva sau inregistrare in scopuri de tva)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie 390 ioan-alin ioan-alin Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire. Am un SRL neinregistrat in scopuri de TVA in Romania. M-am inregistrat in scopuri de TVA conform 153 cu 1 si in ROi ... (vezi toată discuția)
Import dintr-o tara membra ue Andreea Suciu-expert contabil Andreea Suciu-expert contabil Buna ziua, mi-am deschis un SRL, comert cu amanuntul pe internet, si intentionez sa aduc haine din Spania, pe care apoi sa le vand in magazinul on line. ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare prest prest Buna ziua. Vreau sa deschid un PFA avand ca obiect de activitate consultanta in domeniul IT. Prestarea de serviciu va fi facuta catre un stat membru UE. Cum ... (vezi toată discuția)