avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este posibila emiterea urmatoarelor documente anticipat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este posibila emiterea urmatoarelor documente anticipat

unui angajat urmeaza a ii inceta activitatea in data X, urmand a incepe activitatea in alt judet decat in cel in care se afla acuma, in urmatoarea zi.

acesta solicita ca decizia de incetare, fisa de lichidare, adeverinta de vechime, cat si adeverinta cu privire salariile brute in ultimele 6 luni si zilele de CM in ultimele 12 luni.

se pot elibera aceste documente inainte de incetarea activitatii din data X?

Cu stima,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:56, 20 Iunie 2014
Daca sunteti sigur ca nu apar modificari , atunci i se pot emite aceste documente.

De ce nu i se pot emite in ziua incetarii c.i.m., daca in ziua urmatoare va incepe activitatea la noul angajator?
fiind vorba de o relocare, vechiul angajator a acceptat ca ultimele zile sa fie ”libere” pana la data efectiva a incetarii cim-ului, implicit actele trebuiesc emise anterior datei de incetare a cim-ului
Ultima modificare: Vineri, 20 Iunie 2014
advsys, utilizator
V-am mentionat anterior , daca sunteti sigur ca nu vor fi modificari, atunci se pot emite aceste acte , cu toate ca nu prea are logica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta medic pentru fost salariat Corina_bv88 Corina_bv88 Buna ziua, Am urmatoarea situatie daca ma puteti ajuta: Cum trebuie procedat in cazul in care un fost salariat solocita o adeverinta cu situatia CM din ... (vezi toată discuția)
Etape mutare angajati dintr-o societate in alta Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu etapele de urmat pentru mutarea angajatilor pe o alta societate nou-infiintata cum ar fi: modalitatea de mutare (incetare ... (vezi toată discuția)
Data incetare cim ContSters147006 ContSters147006 Ne aflam in urmatoarea situatie: un salariat a intervenit cu CM din ziua incetarii CIM. Am modificat data de incetare cu ultima zi a CM dar vine cu un alt CM ... (vezi toată discuția)