avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta medic pentru fost salariat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta medic pentru fost salariat

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie daca ma puteti ajuta:
Cum trebuie procedat in cazul in care un fost salariat solocita o adeverinta cu situatia CM din ultimele 12 luni (Anexa 19-Model Adeverinta CNAS)? Specific ca la momentul incetarii i-am predat toate actele toate actele, incluziv nota de lichidare unde este specificat stagiul de cotizare+zilele de CM avute. Modelul respectiv din cate stiu eu se elibereaza pentru angajatii cu statut Activ. Sau ma insel si pot elibera si acest act?
Cel mai recent răspuns: Corina_bv88 , utilizator 15:59, 25 Ianuarie 2018
Ii puteti elibera un astfel de document, chiar daca raportul de munca a incetat.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract munca just_hara just_hara Intrebarile mele sunt: 1. Ce acte sunt obligatorii sa-mi elibereze angajatorul la desfacerea contractului de munca prin desfiintarea postului ocupat(preavizul ... (vezi toată discuția)
Demisie sau concediere gtxandrei gtxandrei Buna ziua. In cazul unei demisii sau concedieri, ce acte trebuiesc primite de la angajator? Multumesc (vezi toată discuția)
Adeverinta stagiu de cotizare maria dinca maria dinca Buna ziua. Ma intereseaza sa aflu daca adeverinta privind stagiu de cotizare eliberata de Casa de Pensii poate tine loc adeverintei de vechime eliberata de ... (vezi toată discuția)