Buna ziua,
Am depus dosarul de pensionare la limita de varsta si cererea a fost respinsa. Am beneficiat de grupa I de munca 100% o perioada de 10 ani, am adeverinta emisa de angajator pe meseria de inginer metalurg si normator sectia Turnatorie. Am avut acelasi loc de munca si aceleasi atributii tot acest timp dar din pacate in cartea de munca inregistrarile s-au facut pe functii diferite ( inginer tehnog sau inginer proiectant sau normator). Va rog sa imi spuneti daca exista o posibilitate legala de a dovedi ca am avut acelasi loc de munca si sa se considere toata perioada de grupa.
Va multumesc
1. Ar fi trebuit ca atunci, la momentul in care ati vazut ca una lucrati efectiv si alta scrie in contractul individual de munca sa solicitati angajatorului intrarea in legalitate.
2. Acum nu aveti documente scrise care sa va ajute.
Exista posibilitate remedierii situatiei dvs .Nu exista ceva imposibil de realizat. Orice act emis de catre un angajator poate fi rectificat, daca se constanta anumite greseli in continutul acestuia.
Daca acel angajator mai exista, atunci ii puteti solicita sa face recficarile respective, astfel incat adeverinta sa coincida cu ceea ce este mentionat in carnetul de munca.