avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Autorizatie balcon
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Autorizatie balcon

Buna ziua. Locuiesc la parter,blocul este fara balcoane,dar sub geamul meu,de-alungul blocului au fost niste tevi,care s-au scos si a ramas ca un sant de beton,as dori sa acopar santul cu cherestea si sa fac ca si o terasa deschis cu un mic acoperis din lemn,suprafata santului de sub geam si pana la cealalta margine este cam de un metru iar lungimea este de vreo 6 metri. Nu este sufiecienta doar aprobarea vecinilor? NU e mare scofala ce as dori sa fac,este vorba doar de cateva scanduri puse. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: borobeicaA , utilizator 23:14, 19 Iunie 2014
Terenul din jurul imobilului de locuit in comun constituie domeniu public ,care nu poate fi utilizat fara acordul autoritatii locale
Am inteles,va multumesc pentru raspuns. Si ati putea sa ma indrumati unde sa merg si ce anume sa fac si cam cat m-ar costa toate astea. Va multumsc inca odata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie asociatia de proprietari Stanca81 Stanca81 Buna ziua,   Ma confrunt cu o situatie neobisnuita: in 2008 am achizitionat o locuinta la ultimul etaj al unui bloc din Bucuresti. Balconul locuintei era ... (vezi toată discuția)
Servituti, sant comun Lucican2010 Lucican2010 Buna ziua, Referitor la servituti, as avea o intrebare. Situatia din teren este urmatoarea. Am o curte care da in strada, inspre strada este inchis cu gard ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am problema cu un locatar de bloc, de la etajul 6 ... ..sorin, ..sorin, Buna ziua, am problema cu un locatar de bloc, de la etajul 6 ( ultimul etaj ), eu stau la etaju 2, la parter se afla garaje de masini, acel locatar detine un ... (vezi toată discuția)