avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat studii Spania
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat studii Spania

Buna seara,
Stiti cumva conditiile pentru a profesa in Romania un avocat colegiat in Spania?
Nu sunt sigura dar cred ca e necesar un examen si nu am gasit prea multe informatii. Termin anul ce vine ultimul curs la Facultatea de Drept in Spania si ma intereseaza pentru a lucra in firme cu activitate in teritoriu romanesc. Multumesc.
O seara buna.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:21, 21 Iunie 2014
Daca vreti sa pledati in Romania trebuie sa dati examen in Romania.
Trebuie cunoscuta legislatia romaneasca.

Mai simpla ar fi asocierea cu un avocat roman daca nu vreti sa pledati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cariera juridica in strainatate aleszia aleszia Am terminat Facultatea de Drept in Romania dar as vrea sa stiu ce posibilitati sunt sa lucrez in strainatate in acest domeniu ? Trebuie sa dau ceva examene de ... (vezi toată discuția)
Avocatura in alte state jhonyqz jhonyqz Buna ziua,ma numesc Bogdan,sunt student la Drept in Romania si as dori sa va adresez urmatoarea intrebare:Daca termin dreptul in Romania pot profesa ca si ... (vezi toată discuția)
Invatamant - cum devine avocat? dezdemona_dezy dezdemona_dezy buna seara dupa cum am citit pe site as dori sa stiu .fiul meu este anul 4 la spiru haret constanta la drept curs de zi .este valabila dpiloma cand absolva ? ... (vezi toată discuția)