avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refinantare credit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refinantare credit

Buna seara,

Vreau sa refinantez un credit pe care-l am la banca X si sa acopar niste overdrafturi de la banca Y.
Am fost la banca X...mi-a facut o simulare...totul ok.
Am mers si la banca Y sa cer o simulare sa vad unde este mai convenabil.
Aici mi s-a spus ca in momentul in care se va intocmi dosarul de refinantere au nevoie si de contractul de credit de la banca X ca sa vada ei ce scrie exact acolo.
intrebarea mea este daca este legal ce-mi cer ei.
Daca nu vreau sa le duc contractul pot refuza sa fac refubabtarea la ei?

Alte discuții în legătură

Probleme coplatitor. Connstantin2 Connstantin2 Buna ziua! Problema este in felul urmator : Acum un an un var de-al meu a facut un credit si a fost nevoie sa ma pun coplatitor.Dupa cateva luni a facut o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca dupa divort cezarleo cezarleo Buna ziua! de curand am divortat si in urma divortulu am convenit cu fosta sotie sa nu ducem problemele noastre in tribunal ,ci pe cale amiabila .totul bine si ... (vezi toată discuția)
Problema credit banca UKO UKO Buna ziua. Am refinantat un credit de la banca \"X\" la banca \"X1\" - aceeasi banca, alta sucursala. Dupa 1 si 1/2 ani m-am trezit ca nu au inchis contul pe ... (vezi toată discuția)