avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme coplatitor.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme coplatitor.

Buna ziua! Problema este in felul urmator : Acum un an un var de-al meu a facut un credit si a fost nevoie sa ma pun coplatitor.Dupa cateva luni a facut o refinantare la credit si cei de la banca au spus ca nu mai are nevoie de coplatitor si pe mine m-a scos el facand refinantare si platind creditul vechi. Dupa ceva vreme el nu a platit o rata si a doua zi mi-a fost luat din contul meu suma pe care o datora . Dupa ce am mers la banca au zis ca s-a facut o greseala ca au uitat sa ma scoata din baza de date ca coplatitor. Ce pot face din punct de vedere legal ? Eu unul vreau sa ii dau in judecata dar am temei? Mentionez ca nici banii nu ii vad deoarece nu mai sunt in termeni buni cu varul meu si refuza sa ii dea inapoi. Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iunie 2017
Connstantin2, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:07, 28 Iunie 2017
Banca nu v-a comunicat ca v-a incetat calitatea de coplatitor?
Raspunsul bancii ca a "uitat" l-ati primit verbal sau scris?
Solicitati bancii restituirea ratei intrucat este vina lor ptr neactualizarea bazei de date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Francii elvetieni - credite cu probleme negulescucamelia negulescucamelia In 2007 am obtinut un credit in valoare de 25.000 de franci elvetieni fara ipoteca . La acea vreme, rata ce-mi revenea lunar echivala cu aproximativ 8 milioane ... (vezi toată discuția)
Contract la banca nesemnat de mine tudor_mtp tudor_mtp Buna ziua, Va rog sa ma luminati cu o problema. De curand am divortat amiabil la notar si m-am obligat sa platesc jumatate din rata facuta de fosta sotie. ... (vezi toată discuția)
Cum pot iesi dintr-un credit daca sunt coplatitor? dorat dorat in timplu casatoriei fosta nevasta a scos un credit de la banca la care ea este director eu figurez ca coplatitor fosti socrii sunt girati cu casa lor.Eu nu ... (vezi toată discuția)