avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire ore de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire ore de vizita

buna ziua ,in procesul pentru stabilirea domiciliului minorului la tata (un copil la tata unu la mama) se schimba programul de vizitare ? Trebuie deschis alt dosar pt. modificarea programului sau pot solicita instanta in acest proces ?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:07, 20 Iunie 2014
programul de vizitare se dispune odata cu stabilirea domiciliului minorului. daca deja v-ati inteles cu privire la acest program, comunicati instantei hotararea luata in comun.
daca aveti deja o hotarare si acum o modificati se face o noua actiune pentru modificarea celei vechi . este un nou proces. daca va intelegeti puteti face o tranzactie la primul termen de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizitare minor schimbare localitate ! tratto tratto am o hotarare de divort in care este specificat si programul de vizitare minor.intrebarea mea este: daca fosta sotie (la care este copilul) isi muta domiciliul ... (vezi toată discuția)
Reincredintarea unui minor ionela_10 ionela_10 In urma divortului,copilul(varsta de 3ani) a fost incredintat tatalui definitiv si irevocabil spre crestere si educare si dispunand autoritatea parinteasca sa ... (vezi toată discuția)
Daca am custodie exclusiva asupra minorei si vreau sa plec cu ... sorana_g sorana_g daca am custodie exclusiva asupra minorei si vreau sa plec cu ea in Austria sa muncesc acolo si sa-mi stabilesc domiciliul acolo, trebuie sa fac vreo actiune ... (vezi toată discuția)