avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... daca am custodie exclusiva asupra minorei si vreau sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

daca am custodie exclusiva asupra minorei si vreau sa plec cu ...

daca am custodie exclusiva asupra minorei si vreau sa plec cu ea in Austria sa muncesc acolo si sa-mi stabilesc domiciliul acolo, trebuie sa fac vreo actiune in instanta ca imi schimb domiciliul sau ceva ? mersi frumos.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:36, 11 August 2020
nu.
daca tatal are program de vizita si nu va intelegeti pt altul data fiind distanta, va trebui sa cereti modificarea programului in instanta.
multumesc. Tatal are program de vizita stabilit la divort. si ce modificare program pot sa cer daca eu voi fi in Austria si el aici ? Doar vara cand vin in Romania sa poata vedea minora ?

gi-jane2 a scris:

nu.
daca tatal are program de vizita si nu va intelegeti pt altul data fiind distanta, va trebui sa cereti modificarea programului in instanta.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, e o varianta, iar pt restul anului sa se vada online
Si daca cer in instanta stabilire domiciliu minor in strainatate, si modif program vizita, o sa mi se faca o ancheta sociala in austria sau cum ?

gi-jane2 a scris:

da, e o varianta, iar pt restul anului sa se vada online

Da

Alte discuții în legătură

Scoaterea minorului din tara RRRaluca RRRaluca Buna ziua! Sunt o mama divortata, printr-o hotărâre definitivă si irevocabilă. Minorul rezultat din căsătorie îmi este mie încredințat spre crestere ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna annepetronela annepetronela Buna ziua! V-asi ruga sa imi spuneti ce inseamna custodia comuna si ce drepturi are tatal asupra minorilor, acestia fiind incredintati mamei cu domiciliul ... (vezi toată discuția)
Autoritate parinteasca exclusiva- stabilirea domiciliului minorului in strainatate anissia000 anissia000 Buna Sunt mama unei fetite de 3anisori Eu si tatal ne-am separat acum 1an si jumatate(nu am fost casatoriti) De atunci el nu a mai contribuit la cresterea ... (vezi toată discuția)