avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS / CASS PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS / CASS PFA

Buna ziua,

Mi-am infiintat de curand un PFA, am depus declaratia 220 acum 2 saptamani. Sunt si salariat cu CIM pe perioada nedeterminata. Stiu ca datorez contributii la asigurari de sanatate in cuantum de 5.5%. Intrebarea mea este daca mai datorez CAS, avand in vedere ca sunt salariat. In caz ca nu platesc, verifica ei automat daca sunt salariat, sau trebuie sa ma duc eu cu adeverinta de salariat?

Ms frumos,
Catalin
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:49, 20 Iunie 2014
Nu mai depuneti D600 si nici nu mai platiti contributie la pensie pentru pfa pe perioada cat aveti acel contract de munca valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - declaratii obligatorii (sau nu) Tessy Tessy Buna ziua, Am solicitat azi de la ANAF niste informatii cu privire la ce declaratii trebuie sa depuna un PFA, neplatitor de TVA, in sistem real si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Contributii pensii persoana fizica autorizata Andita2015 Andita2015 Daca la un PFA, fara angajati si neplatitor de TVA estimez venituri de 5000 si cheltuieli de 4000 lei pe anul 2015 (acestea sunt datele cu care am completat ... (vezi toată discuția)
Pfa neclaritati MrDerpson MrDerpson Salut, Saptamana trecuta am primit de la onrc certificatul de inregistrare pentru PFA CAEN 7022 activitati de consultanta pentru afaceri si ... (vezi toată discuția)