avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... intrebare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

intrebare

am depus dosarul de pensionare. cand o sa primesc decizia voi primii pensia si pe lunile lucrate pana la acea data?.mentionez ca putem sa ies la pensie in apr 2008
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 10 Mai 2009
Drepturile de pensie pentru limita de varsta se acorda si se platesc de la data indeplinirii conditiilor de pensionare, daca cererea a fost depusa in termen de 30 de zile de la aceasta data.
Drepturile de pensie pentru limita de varsta se acorda si se platesc de la data indeplinirii conditiilor de pensionare, daca cererea a fost depusa in termen de 30 de zile de la aceasta data.
in cazul meu sa depasit cu mult practic o sa primesc si pensie si salariu din data de 27 apr 2009 cand am depus dosarul?
Veti primi pensia de la data specificata in decizia de pensionare referitoare la acordarea drepturilor banesti.
Persoana pensionata la limita de varsta poate cumula pensia cu salariul.
Contractul dvs de munca v-a inceta la data comunicarii deciziei de pensionare si, ca atare, pana la aceasta data veti primi si salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu pana la emiterea deciziei de pensionare rin rin Daca un cim inceteaza de drept la o anumita data si salariatul nu avea cunostinta de aceasta data ce poate face in privinta drepturilor banesti de pana la ... (vezi toată discuția)
Data deschiderii drepturilor de pensie sch sch Persoana X indeplineste conditiile de pensionare la limita varsta incepand cu data de 23 mai .Isi va continua activitatea, la acelasi loc de munca, pa baza ... (vezi toată discuția)
Incetare c.i.m. la pensia anticipata Raptor_40 Raptor_40 Aparitia Legii 49/2010 a reglementat un termen (cu 30 zile inainte de data indeplinirii conditiilor de pensionare se pot depune dosarele atat la pensia pentru ... (vezi toată discuția)