avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune dupa decesul unuia din parinti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune dupa decesul unuia din parinti

Singur copil la parinti (ambii parinti biologici), Tatal decedat , Mama e in viata (parinti sunt inca oficial casatoriti) , precizez - Mama locuieste de mai multi ani in alt apartament , copilul este plecat la munca in strainatate, intrebarea este pt. a intabula sau sucesiune (sau cum se numeste....) apartamentul tatalui pe numele Mamei este nevoie de prezenta copilului la notar/avocat sau e sufie ?enta prezenta Mamei pt. a se face actele ?
Cel mai recent răspuns: luissiana , utilizator 16:52, 20 Iunie 2014
Trebuie sa dezbateti succesiunea in fata notarului.
nu este suficienta przenta mamei, Toti mostenbitorii trebuie sa fie prezenti la dezbaterea succesiunii sau reprezentati prin procura notariala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare mostenire serbanalexandrescu serbanalexandrescu Buna ziua. In urma cu un an jumatate , tatal meu a murit. Mama mea traieste, si eu sunt unicul copil. In urma decesului tatalui meu , a ramas un apartament , ... (vezi toată discuția)
Succesiune sorineldobre sorineldobre Respectele mele tuturor ! Vreau sa fac o succesiune in urma decesului mamei mele in 30.08.2023 . Am succesiunea de pe urma decesului tatalui meu in care masa ... (vezi toată discuția)
Mama singura mostenitoare a unui apartament oltenashu oltenashu buna seara am sa intru direct in subiect: mama este mostenitoarea unui apartament in urma decesului tatalui meu si implicit sotul nu sa facut nimic de la ... (vezi toată discuția)