avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conventia Civila
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conventia Civila

Buna ziua,

As avea o rugaminte.
Sunt administrator la o Asociatie de Proprietari in baza unei conventii civile incheiate anul trecut in luna septembrie, intrebarea mea ar fi daca este in regula cu aceasta conventie ori trebuie neaparat incheiat un contract de munca.

Multumesc/
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:24, 21 Iunie 2014
Legea nr 230/2007, Cap V - Administrarea în asociaţia de proprietari
Art. 35

(1) Pentru activitatea de administrare care include activităţi de administrare tehnică, de contabilitate şi casierie, asociaţia de proprietari poate angaja fie persoane fizice atestate pentru funcţia de administrator de imobile, fie poate încheia contract de administrare cu persoane juridice specializate şi autorizate, care au ca obiect de activitate numai domeniul asociaţiilor de proprietari ori care au ca activitate principală administrarea imobilelor pe bază de tarife sau contract.
Administratorilor de imobile li se aplică în mod corespunzător prevederile art. 21 alin.(2) şi ale art. 22.
(2) Persoanele fizice pot fi angajate prin încheierea unui contract individual de muncă, conform celor stabilite prin negociere directă.

Vedeti si acest articol
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iunie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare administrator dan61 dan61 Va rog sa-mi spune-ti daca se poate ca administratorul sa fie angajat pe baza de contract civil de prestari servicii sau contract de colaborare incheiat ... (vezi toată discuția)
Conventii civile cu asociatiile de proprietari caprarunicu caprarunicu Cand s-au anulat contractele de conventie civila incheiate intre asociatile de proprietari si persoane fizice atestate - administratori dar pentru femeile de ... (vezi toată discuția)
Conventie civila pentru administrator bloc rozina rozina Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca un administrator de bloc se poate angaja cu conventie civila, avand in vedere ca nu presteaza o activitate in ... (vezi toată discuția)