avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... angajare administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

angajare administrator

Va rog sa-mi spune-ti daca se poate ca administratorul sa fie angajat
pe baza de contract civil de prestari servicii sau contract de colaborare
incheiat respectandu-se prevederile Codului Civil ,am inteles ca ar fi fost un
proiect de lege prin luna mai 2015.Nu mai stiu daca s-a aprobat.
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 21:34, 12 Decembrie 2015
Legea 230/2007
Art. 35. - (1) Pentru activitatea de administrare care include activităţi de administrare tehnică, de contabilitate şi casierie,asociaţia de proprietari poate angaja fie persoane fizice atestate
pentru funcţia de administrator de imobile, fie poate încheia contract de administrare cu persoane juridice specializate şi autorizate, care au ca obiect de activitate numai domeniul
asociaţiilor de proprietari sau care au ca activitate principală administrarea imobilelor pe bază de tarife sau contract.
Administratorilor de imobile li se aplică în mod corespunzător prevederile art.21 alin.(2) şi art.22 din prezenta lege.
(2) Persoanele fizice pot fi angajate prin încheierea unui contract individual de muncă, conform celor stabilite prin negociere directă.

Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

sau

www.avocatnet.ro/content/art...
In momentul de fata se pot incheia doar CIM: activitatea este permanenta si administratorul este subordonat angajatorului.

Conventia civila se poate incheia doar pentru lucrari ocazionale, fara subordonare.

De acel proiect de lege stiu si eu: dar parlamentarii au alte prioritati ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventia civila mroby mroby Buna ziua, As avea o rugaminte. Sunt administrator la o Asociatie de Proprietari in baza unei conventii civile incheiate anul trecut in luna septembrie, ... (vezi toată discuția)
Este sau nu este legalã convenþia civilã de prestãri servicii ? di.modi di.modi Bună ziua ! :) Am citit pe net niste articole, şi cum pentru mine nu sunt tocmai clari termenii juridici, am rămas cu o nelămurire: În cazul unei ... (vezi toată discuția)