avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Necontopire pedepse dupa rejudecare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Necontopire pedepse dupa rejudecare

Buna ziua

Am urmatoarea situatie

Inculpat condamnat in 2011 la 4 ani pt furt calificat.+i se revoca suspendarea pt o pedeapsa de 1 an, rezulta 5 ani.
Rejudecat in 2014 pt aceeasi fapta, primeste 2 ani si 6 luni + 1an rezulta 3 ani si 6 luni, pe care i se emite mandat. A executat deja 2,4 ani.
Mai are insa un madat din 2012 pt 5 ani si 2 luni, la alta Judecatorie, in alt dosar. Nu i s-au contopit pedepsele si i s-au cumulat mandatele.
Se poate face contestatie la executare sau cerere de contopire?
Cel mai recent răspuns: monamo , utilizator 11:26, 25 Iunie 2014
Cerere de contopire.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea pedepsei FLORENTINA84 FLORENTINA84 In anul 2002 am fost condamnat de trib. Vilcea la 1an si sase luni cu suspendare;aceelasi an am mai fost condamnat de trib Pitesti la 5 ani cu ... (vezi toată discuția)
Contopire mandate deliaioana deliaioana Am si eu o intrebare si va rog din suflet sa imi răspundeți. Dacă cineva are de executat 4 mandate : unul de 3 ani (condamnat in 2014) ,15 ani si 6 luni ... (vezi toată discuția)
Pot obtine o suspendare ? ContSters262966 ContSters262966 am un dosar bagat in tribunal din luna mai, pentru un furt de fier vechi cu o paguba de 500 de lei ,am fost impreuna cu alt baiat , eu acum nu sunt in tara ... (vezi toată discuția)