avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violenta in familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violenta in familie

Buna ziua, as avea si eu o intrebare in legatura cu violenta fizica si psihica la mine in familie; Sotul mamei mele, o agreseaza zilnic atat fizic cat si psihic, este un om cu probleme psihice, pe care el nu le recunoaste. Nu vrea sa plece de la domiciliu, iar traiul cu el este un chin total.
V-as fi recunoscator sa imi spuneti ce pasi ar trebui sa urmez in evacuarea lui cat mai rapida.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:55, 21 Iunie 2014
Ar trebui deschis divort in primul rand.

Daca este agresiv fizic se poate obtine ordin de restrictie.
mama trebuie sa probeze violenta. sa-si scoata certificate medico-legale cand este agresata. sa faca plangere la Politie. apoi divort si ordin de restrictie.
si pur si simplu sa plece daca are unde. procesele vor merge mai departe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scapare de o persoana toxica g.andreea94 g.andreea94 Buna ziua. As dorii va rog frumos ajutor in problema pe care o am, mai exact cum as putea scapa de iubitul meu care locuieste cu mine in casa, locuiesc cu ... (vezi toată discuția)
Divort fara acord Miryamkore Miryamkore As dori si eu sa stiu care este procedura pentru un divort fara acord cu doi copii minori in varsta de 11 si 10 ani....Este vorba de o familie care locuieste ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap de un nebun miruna23 miruna23 Am identat actiune de divort si probabil ca divortul o sa se termine in septembrie dar urmeaza partea de partaj care am auzit ca poate dura si anii de zile . ... (vezi toată discuția)