avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Scapare de o persoana toxica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Scapare de o persoana toxica

Buna ziua. As dorii va rog frumos ajutor in problema pe care o am, mai exact cum as putea scapa de iubitul meu care locuieste cu mine in casa, locuiesc cu chirie si eu sunt titulara de contract, el este introdus doar la intretinere. Pe cale amiabila nu vrea sa plece, precizez ca nu suntem căsătoriți ,nu am copii. Doresc sa plece din locuinta mea, fiindca este o persoana toxica din toate punctele de vedere (violenta fizica, psihica, emotionala). Mentionez ca nu am familie, nu am la cine apela sa ma ajute sa il dau afara din casa, Si apelez la acest site in speranta de a putea sa mi dea cineva o solutie, un sfat sincer. M am gandit cu ajutorul politiei, dar nu stiu daca va functiona. Stiu ca as putea obtine un ordin de protectie, dar tot mi-ar fi teama de el, fiindca ma poate ataca pe strada oricum, stie unde invat, pe unde circul. V as fi profund recunoscatoare daca mi ati raspunde pentru a putea gasii o cale de rezolvare pentru mine. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:10, 30 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să va faceti curaj și să solicitați emiterea unui ordin de protectie pt indepartarea agresorului.Pregatiti terenul obțineți certificat medico-legal daca va agresează fizic,poze cu urmele de violență,înregistrări,martori care sa sustina poziția dvs.
Incercati sa vorbiti cu proprietarul sa va ajute. El il poate notifica sa plece, el poate cere evacuarea lui in instanta.
Daca nu vrea sa se implice, notificati-l dvs ca va mutati.
ar trebui sa luati in calcul si solicitarea de la judecatorie emiterea unui ordin de restrictie si protectie, insa trebuie sa aveti probe. Daca obtineti si se apropie de dvs, va fi arestat daca suntati la 112.
Ultima modificare: Luni, 30 Decembrie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, mă poate ajuta cineva, vă rog cu niste sfaturi! ... Lucia.. Lucia.. Bună ziua, mă poate ajuta cineva vă rog cu niste sfaturi! Sunt căsătorită de 6 ani și încerc să îmi salvez familia dar nu mai am nici-o opțiune! ... (vezi toată discuția)
E posibil sa-mi ia copiii in urma divortului? Nicoleta1996 Nicoleta1996 Sunt casatorita de 5 ani am 2 copii 3 ani si respectiv 8luni sotul consuma alcool ma agreseaza fizic cat si verbal as vrea sa plec dar nu am unde sa ma duc ... (vezi toată discuția)
Buna seara! traiesc in concubinaj de 16 ani cu tatăl copiilor ... Alina axinte Alina axinte Buna seara! Traiesc in concubinaj de 16 ani cu tatăl copiilor mei. Avem 2 băieți împreună,unul de 4 ani si celalalt de 1 an jumate. De cand a aparut al ... (vezi toată discuția)