avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Eliberare adeverinta punctaje anuale pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Eliberare adeverinta punctaje anuale pensie

Pentru perioada dinainte de 2001(cand s-au retras cartile de munca) se pot elibera adeverinte cu punctaje anuale pt. calcularea pensiei,inainte de iesirea la pensie? Daca DA catre cine se face solicitarea , si eventuale costuri ? As vrea sa-mi fac o simulare de calcul dupa un program de pe NET. Multumesc,custima.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:53, 22 Iunie 2014
Casele de pensii elibereaza adeverinte cu stagiul de cotizare numai pentru perioadele incepand cu data de 01.04.2001.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea de informatii pentru determinarea numarului de puncte la pensie georgeogrinja georgeogrinja Dupa cum se stie la calculul punctajului mediu anual se iau in calcul punctajele anuale obtinute in stagiile anuale de cotizare. CNPP ofera mai multe ... (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare pensie de stat sorineldobre sorineldobre am obtinut de CNPP stagiile de cotizare si punctajele realizate pt. perioada 2002-2012 . imi puteti spune de unde pot obtine acelasi lucru pt. perioada 09. ... (vezi toată discuția)
Am iesit la pensie conform legii 263 in anul 2009. la calcularea ... stereciu ion stereciu ion Am esit la pensie comform legii 263 in anul 2009. La calcularea punctajului sa luat in calcul salariul tarifar din cartea de munca.In 2022 am depus la casa de ... (vezi toată discuția)