avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... interpretare art. 64 lit b Cod Penal.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

interpretare art. 64 lit b Cod Penal.

Buna ziua. Administratorul unei firme a fost condamnat cu suspendare, iar printre altele i s-a interzis dreptul de a ocupa o functie implicand exercitiul autoritatii de stat potrivit art 64 lit b cod penal. Daca este administratorul unei societati comerciale cu raspundere limitata unde asociat unic este consiliul local, cu capital integral de stat, acesta se incadreaza la art 64 lit b sau nu???
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 22:10, 22 Iunie 2014
nu poate ocupa acolo nici o functie daca are cazier, doar daca se reabiliteaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si o mica intrebare ContSters158993 ContSters158993 ce inseamna: articolul 71,64 lit. a teza II, b cod penal (vezi toată discuția)
Ma pot angaja ca sofer ? ContSters323899 ContSters323899 Am scos cazierul si scrie pe el astfel: Condamna 8 luni inchisoare cf art 81-82-suspenda conditionat executarea cu termen de incercare 2 ani si 8 luni art 6^1 ... (vezi toată discuția)
Grup organizat , spălare de bani și evaziune fiscală fapta ... Gherman Adrian Gherman Adrian Grup organizat , spălare de bani și evaziune fiscală Buna sunt un utilizator din 2008 AM NEVOIE DE AJUTOR Fapta 2008, sa prescris sau nu, fapta de ... (vezi toată discuția)