avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale angajat si administrator firma concurenta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

angajat si administrator firma concurenta

Cum pot interveni impotriva unui angajat care si-a infiintat o firma cu profil identic cu cea la care lucreaza, ca si-a facut un website si o pagina de facebook cu toate elementele preluate ( copiate) de la aceasta, si toate astea inca inainte de a-si depune demisia? Mentionez ca in CIM al angajatului nu a fost inclusa o clauza de confidentialitate din motive de incredere !:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:47, 23 Iunie 2014
Dat in judecata pentru furt intelectual si divulgarea secretului de serviciu, daca are o astfel de clauza.
Puteti depune o plangere si pentru concurenta neloiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurenta neloiala intrebare_buna intrebare_buna Buna ziua! Sunt angajata la o firma unde ma ocup de cautare clienti si in acelasi timp sunt si asociata la o firma care are acelasi activitate. Asta reprezinta ... (vezi toată discuția)
Clauza de confidentialitate mihaiu mihaiu Buna seara, mi-am schimbat locul de munca. Dupa cca 4 luni de la aceasta am avut surpriza sa primesc o instintare ( trimisa cu confirmare de primire ) cum ... (vezi toată discuția)
Clauza de confidentialitate Canceu Canceu Buna ziua, la contractul individual de munca am o un act aditional in care este precizata urmatoarea clauza: \\"salariatul se va obliga ca timp de cel putin 3 ... (vezi toată discuția)