avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile

Buna seara, cum pot beneficia de fonduri europene nerambursabile pentru infiintarea unei firme ?
Va multumesc. :)
Cel mai recent răspuns: Grigoroiu , utilizator 11:23, 10 Iulie 2014
Pentru infintarea unei firme nu o sa primiti asa ceva. Infintarea este ~1000 lei. Cred ca vreti sa va referiti la activitatea pe care o va presta firma.
buna seara,
daca vreti sa infiintati un srl-d unde nu platiti taxele de infiintare mergeti la registrul comertului di judetul unde vreti sa aibe sediul social firma dumneavoastra.
amg2buc@yahoo.com a scris:
daca vreti sa infiintati un srl-d unde nu platiti taxele de infiintare mergeti la registrul comertului di judetul unde vreti sa aibe* sediul social firma dumneavoastra.

aibă
:beer:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere societate cetatean italian in romania salvo82 salvo82 buna ziua, sotul meu este italian si vrea sa deschida o societate in romania, cu sediul in romania dar sa poata sa lucreze in italia si sa poata sa faca ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl - d (debutant) HelenMoniq HelenMoniq Buna seara! In urma unui curs de antreprenoriat, cu planul de afaceri de la sfarsit am castigat un premiu in bani, dar pentru a benificia de acestia tb sa-mi ... (vezi toată discuția)
Cat costa infintarea unei firme daniela_v daniela_v Buna ziua, Un srl-d sau un srl care e mai ieftin cat costa? Care este cea mai iefina optiune. Pot sa imi deschid si singura daca ma duc la camera comertului ... (vezi toată discuția)