avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cat costa infintarea unei firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cat costa infintarea unei firme

Buna ziua,

Un srl-d sau un srl care e mai ieftin cat costa? Care este cea mai iefina optiune. Pot sa imi deschid si singura daca ma duc la camera comertului imi dau ei actele necesare care trebuie sa le complectez pt a-mi infinta o firma?
Cel mai recent răspuns: daniela_v , utilizator 16:10, 24 Iulie 2017
Buna seara,
Va puteti deschide singura un SRL sau SRL-D mergand la registrul comertului judetean.
cost aproximativ 600 lei din care 200 capital social.
Timp .. cam 3 saptamani de alergatura.
SRL - D nu va costa nimic daca il infiintati singura. 200 lei capitalul social si apoi ii recuperati. Daca va deschideti SRL va costa in plus si publciarea in MOf - pe langa capitalul social. Celelalte taxe s-au scos.
La srl-d nu sunt taxe de platit nimica?Ma duc doar la registrul comertului si iau toate datele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere srl claudya007 claudya007 buna ziua! as dori sa imi deschid un centru de colectare fier vechi .M-ar interesa ce acte sunt necesare si cam cat m-ar costa.Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Taxe deschidere srl-d toporan florentina toporan florentina Buna ziua, Va rog daca ma puteti lamuri in printa taxelor de deschidere a unui SRL-D;m-am documentat si teoretic nu costa nimic deoarece esti facilitat de ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl ade ade Salut! Am si eu o intrebare: vreau sa-mi deschid un srl, cu aproximatie la cat m-ar duce daca apelez la un cabinet de avocatura? taxe+ comisioane deschidere ... (vezi toată discuția)