avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de acordare ajutor public judiciar respinsa! ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de acordare ajutor public judiciar respinsa! Cai de atac !?

Cerere de acordare ajutor public judiciar respinsa! Cai de atac !?

Ce cai de atac exista impotriva cererii de reexaminare a ajutorului public judiciar respinsa !?

Multumesc mult pentru sprijinul acordat şi pentru răspunsuri , sfaturi!
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 20:42, 25 Iunie 2014
Daca a fost respinsa cererea de reexaminare nu mai aveti alta cale. Instanta pronunta o incheiere definitiva.
Daca cererea de ajutor public judiciar a fost respinsa, puteti formula cerere de reexaminare.

Daca si cererea de reexaminare este respinsa, atunci nu mai aveti nicio cale de atac.
Contestație în anulare? Neconstituționalitate? Cedo?
NU.
Pai, dacă eu nu am bani sa plătesc taxa judiciară de timbru datorată, ce fac!? Aștept să îmi respingă cererea ca netimbrata iar apoi în recurs atac respingerea cererii de acordare ajutor public judiciar arătând ca nu am avut bani să plătesc taxa sau mai fac o noua cerere de acordare ajutor public judiciar sub forma amânării plății taxei judiciare de timbru dacă mi-i s-a aprobat plata taxei judiciare de timbru în rate!?

Alte discuții în legătură

Instanta a pronuntat solutia fara sa fie solutionata cererea de recuzare aidu aidu Instanta a incalcat prev. art.49 alin.(2) C.pr.civ, intrucat pronunţarea soluţiei în cauză nu putea avea loc decât după soluţionarea cererii de ... (vezi toată discuția)
Reducerea taxei judiciare de timbru in calea de atac a apelului in cazul persoanelor juridice eugen82 eugen82 este vorba despre art.21 alin.2 din legea taxelor de timbru privind reducerea taxei pentru persoanele juridice: Art. 21 (2) [i]Instanta acorda persoanelor ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva in aceasta situatie ? ContSters382135 ContSters382135 S-a formulat o cerere de ajutor public judiciar in vederea esalonarii platii unei taxe de timbru pe valoare . Cererea a fost respinsa ca neintemeiata , cu ... (vezi toată discuția)