avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cu cine ma impac?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cu cine ma impac?

am inselat doua persoane,plangerea a depus tatal lor....cu cine trebuie sa impac? cu cele doua persoane sau cu tatal lor,cine a depus plangerea?
Cel mai recent răspuns: ILIE DORIN , Mediator 22:12, 23 Iunie 2014
precizez...este vorba de doi baieti majori,carora am promis loc de munca in strainatate contra unei sume.....ei au platit,defapt au platit tataal lor deoarece ei au fost plecati...plangerea a depus tatal lor,dar din declaratii reiese ca am oferit locul de munca pentru baieti......daca merg la un notar cu tatal lor e de ajuns sau trebuie sa vina si baietii?
As spune ca toti trei par persoane vatamate din descriere, politia cum a retinut?
@punkuskaa a scis în alt topic

Subiect: continutul impacarii

ce trebuie sa contine un act de impacare? (la notar)....subsemnatu,parte vatamata declar ca am impacat cu invinuitul si nu am nici o pretentie nici pe latura civila si pe latura penala....e de ajuns?

@punkuskaa, am rugămintea să nu mai deschideți câte un topic pentru fiecare întrebare legată de un subiect deja postat .Mulțumesc.
depinde, daca tatal lor doar a facut operatiune de transfer a banilor, si nu a fost implicat in alte acte materiale ale infractiunii, nu cred ca poate fi si el parte. Dar in toate cazurile cei 2 majori pacaliti/inselati for fi persoane vatamate si cu ei trebuie sa va impacati in mod clar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impacarea partilor poate interveni pe tot parcursul procesului penal? popescu_roxana2 popescu_roxana2 Buna ziua, Împăcarea părților poate surveni în orice moment al procesului penal? Dupa împăcare partea vătămata mai poate proceda în vreun fel ... (vezi toată discuția)
Problema la retragerea plangerii prealabile cezarad cezarad Ce se intampla in cazul in care 2 parti dintr-un proces penal, in faza apelului convin sa se impace, sub aspectul faptului ca una dintre parti, respectiv ... (vezi toată discuția)
Inselaciune si fals-impacare mezgageza mezgageza am comis 4 infractiuni de inselaciune (4 persoane vatamate) si un fals.ca sa fiu cat mai credibil pentru banii primiti am dat o chitanta falsificata (am ... (vezi toată discuția)