avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Plata taxei de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plata taxei de mediu

buna ziua as dori sa platesc taxa pentru o masina as dori sa stiu in final ce denumire are taxa care trebuie platita si daca se poate duce altcineva sa o plateasca sau doar titularul masinii care este pe contractul de vanzare -cumparare

multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 13:49, 26 Iunie 2014
cand va iau banii de la finante nu intreba nimeni cine plateste. Deci oricine poate plati orice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vandut auto cu cvc, radiat fiscal, dar neinmatriculat de cumparator. mircea_thegreek mircea_thegreek am vandut un autoturism audi, din 2003, care nu avea taxa platita si am convenit sa nu completez pe certificatul de inmatriculare rubrica \\"instrainat ... (vezi toată discuția)
Taxe vanzare-cumparare autoturism MythAdrian MythAdrian Buna ziua, Tocmai am terminat de platit un leasing la o masina acum cateva zile. Problema este ca leasingul este pe numele tatalui meu si as vrea sa o trec ... (vezi toată discuția)
Probleme la inscrierea masinii Katri Katri De curând, am cumparat o masina adusa din strainatate. Am apelat la o firma de intermedieri auto pentru o efectua toate demersurile necesare inscrierii. Am ... (vezi toată discuția)