avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... masina cumparata de la cineva
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

masina cumparata de la cineva

buna ziua.neam cumparat o masina de la nanasu si am facut hartie notariala cum ca ii a noastra ca sa putem umbla cu ea ca altfel daca nu o faceam puteam primi amenda?este adevarat?si mai am o intrebare:putem trece vama cu ea la ucraina daca nu noi am inmatruculato?mentionez ca am facut hartie notariala
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:24, 23 Iunie 2014
neam cumparat o masina de la nanasu si am facut hartie notariala cum ca ii a noastra

Este act de vanzare cumparare ?
Atentie ca dupa incheierea actului de tranzactionare bun mobil,aveti obligatia legal prevazuta ca in termen de 30 de zile sa finalizati procedura de inmatriculare pe numele dv

Ultima modificare: Luni, 23 Iunie 2014
ynocentta, utilizator
Ale sigur ca se poate,daca ai toate actele masini si actul notarial e in regula,atunci e OK.Asa este in legatura cu cele 30 de zile,ynocentta are dreptate
Ultima modificare: Luni, 23 Iunie 2014
mario22, utilizator
Buna ynocentta,cum pot afla mai multe detalii cu privire la un eventual test ADN?
Este de preferat sa deschideti topic separat pe care sa il postati la sectiunea potrivita -avand in vedere ca este subiect total diferit fata de topicul in discutie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte false la inmatriculare AlexandraGeo AlexandraGeo Buna ziua!! Am cumparat o masina cu actul de vanzare cumparare fals ( cel de la care am luat eu masina, a semnat in locul primului proprietar ), asta am aflat ... (vezi toată discuția)
Demersuri inmatriculare ContSters445947 ContSters445947 In urma cu doi ani am cumparat masina de la socrul meu, am facut contract de vanzare-cumparare, dar nu am transcris masina. Ulterior socrul a decedat, iar acum ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto ady339 ady339 buna ziua am si eu o problema,vreau sa vand un autoturism cu contract de vanzare cumparare unei persoane ,si vreau sa pastrez numerele acea persoana nu vrea sa ... (vezi toată discuția)