avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de odihna

Sunt angajata din luna ianuarie 2014 la o firma privata. In luna iunie mi-am luat concediu de odihna de 15 zile care este si singurul pe anul asta. Am vazut contractul unei colege in care este precizat dreptul la concediu de odihna 15 zile. Mentionez ca aceasta colega lucreaza de 5 ani la aceasta firma. Nu mi-a fost platit concediul ci doar salariul aferent lunii iunie fara nimic in plus. Este corect acest lucru si ce as putea sa fac fara sa risc sa fiu data afara?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:24, 23 Iunie 2014
Potrivit Codului Muncii, durata minima a concediului de odihna este de 20 de zile lucratoare. Puteti sesiza ITM-ul, in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna la reintoarcerea din ccc georgiana.td georgiana.td Buna seara . Pe scurt , aceasta este problema mea : Functionar public , am dreptul la 30 (25+5) zile de concediu de odihna anual . In anul 2011 mi-am luat 22 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna legal - intrebari pentru firmele software Irina03 Irina03 Buna ziua, as dori sa aflu urmatoarele informatii: 1. care este durata minima a concediul de odihna anual? Eu stiam de 21 zile, seful zice 20 zile... 2. o ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna laura@laura laura@laura Mi s-a refuzat plata concediului de odihnă pe motiv ca nu am un an de zile la ei. Cum imi pot recupera banii? (vezi toată discuția)