avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu fara plata

Buna ziua! Pe data de 23 iunie,adica astazi,ar fi trebuit sa incep serviciul dupa concediul de crestere copil(2 ani),insa angajatorul mi-a zis sa fac o cerere de concediu fara plata(spunandu-mi ca nu are cu ce sa ma plateasca ),el urmand ca de la data de 1 iulie sa suspende activitatea firmei! Va rog sa imi spuneti daca acest concediu fara plata ma afecteaza la somaj?
Cel mai recent răspuns: nicoanita , utilizator 15:40, 23 Iunie 2014
1. Concediul fara plata va afecteaza la somaj deoarece nu este stagiu de cotizare la somaj.

2. Daca nu are cu ce sa va plateasca mai bine sa va concedieze cu art.65 din Codul muncii (desfiintarea postului), cu data de 23 iunie si veti beneficia de indemnizatie de somaj.
Va multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa ccc ContSters201854 ContSters201854 Buna seara, momentan sunt in concediu pt cresterea copilului pana la 2 ani. In iunie 2012 ar trebui sa ma intorc la serviciu (expira cei doi ani) dar nu am ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj? petrina_cristina petrina_cristina sunt in concediu de crestere a copilului de 2 ani. concediul mi se termina anul viitor in iulie, iar firma la care am lucrat vor sa o inchida anul acesta in ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa indemnizatie de crestere a copilului cr3eatza cr3eatza Buna ziua, Va rog mult dati`mi si mie un raspuns sigur...In prezent sunt in crestere copil pana pe data de 11 aprilie... de asemeni acum sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)