avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat urbanism,proiect,autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat urbanism,proiect,autorizatie

buna ziua,
In cazul in care cineva are un teren pe care vrea sa construiasca 2 case,una el si una o ruda,cine poate obtine certificatul de urbanism,proiectul si autorizatia pt constructia casei acelei rude?Numai proprietarul terenului???Sau poate si acea ruda pt constructia propriei case?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 18:53, 23 Iunie 2014
1.
Proprietarul terenului poate solicita Certificat de Urbanism si Autorizatie pentru 1 sau 2 case.
2.
Ruda poate cere acelasi lucru doar daca ii vindeti, donati, dreptul de proprietate asupra terenului sau macar dreptul de superficie
Ultima modificare: Luni, 23 Iunie 2014
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate construi pe proprietatea altcuiva cu acordul sau? bugsy_io bugsy_io Buna ziua! Am o parcela de teren pe numele meu si doresc sa le construiesc socrilor o locuinta. Normal dupa bunul mers al lucrurilor ar trebui sa fac ... (vezi toată discuția)
Constructie noua in aceeasi curte alexutzaus2003 alexutzaus2003 Buna ziua, Problema este urmatoarea:am casa construita dar cumantul meu vrea sa isi construiasca si el in aceeasi curte cu mine in continuarea casei ... (vezi toată discuția)
Constructie casa paddy paddy Am un teren pe numele meu in Bucuresti si vreau sa construiesc 2 case cu intrari separate,eu si sora mea(fiecare cu casa lui).Cand vom termina de ... (vezi toată discuția)