avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Fals in contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Fals in contract

In luna ianuarie a acestui an am incheiat un contract pe drepturi de autor cu valabilitate doar de o luna pentru niste materiale vizuale. In contract, din cauza unor neintelegeri, se stipuleaza ca "cedentul are calitatea de angajat cu contract de munca", eu fiind cedentul. Mentionez ca a fost o neintelegere, eu fiind angajata dar tot pe un contract pe drepturi de autor la o alta firma.
Firma cu care am incheiat contractul pt materialele vizuale a platit impozit de 16% pt mine.
La CASS nu s-au platit contributii si nici la pensii.
Ce risc in acest moment si ce ar trebui sa fac? :(
Ultima modificare: Luni, 23 Iunie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cristianepezapada , utilizator 16:34, 23 Iunie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare indemnizatie membrii ca marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna seara ,as dori sa stiu cu ce cota de impozit trebuie impozitata indemnizatia pt.membrii Consiliului de administratie si pentru cenzori ,ce obligatii ... (vezi toată discuția)
Problema cass la contractele pentru drepturi de autor nastasa_andrey nastasa_andrey Buna ziua. Problema mea este in felul urmator: pana in august 2008 am lucrat cu carte de munca si contract cu drepturi de autor, ambele la aceeasi firma. Din ... (vezi toată discuția)
Contract cesiune drepturi de autor BiaS BiaS Buna ziua. va rog sa ma jutati cu mai multe detalii referitoaare la contractul de cesiune de drepturi de autor. Firma la care lucrez pentru a-si reduce ... (vezi toată discuția)