avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal, permis auto.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal, permis auto.

Am facut accident rutier in august 2013, mi-a pus etilotestul si mi-a iesit 0,79, mi-a facut dosar penal, primul avocat mi-a zis ca trebuie sa astept si bineinteles am asteptat 10 luni si nimic, acum mi-am lat alt avocat si mi-au facut 2 prieteni caracterizari, sa i le duc avocatului, mentionez ca lucrez in armata. Imi pot lua dovada de permis ? Este grav ?
Eu va spun ca nu o sa va scoateti nici o dovada sau ca sa fiu mai exact, dovada pe care o aveti dvs este fara drept de circulatie si nu o sa va prelungesca nimeni un drept pe care acum nu il aveti, doar la dovezile cu drept de circulatie aveati aceasta posibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0,52 mg/l in aerul expirat PopescuGeorge PopescuGeorge Am fost prins conducand un vehicul doar de la un vecin pana acasa o distanta de 50 metri si nu eram pe un drum public cu circulatie intensa. La etilotest a ... (vezi toată discuția)
Luat permis pentru alcool! lidicut lidicut Daca mi se retine permisul pentru alcool,in etilotest a iesit pesate o,4,nu este un termen pana cand trebuie sa primesc un raspuns? (vezi toată discuția)
Permis retinut alcool jdefootz jdefootz Am fost testat cu aparatul etilotest care a a indicat 0.16 mg/l, deoarece băusem doar un shot de tequila, am solicitat recoltarea probelor biologice, iar ... (vezi toată discuția)