avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Refuz schimbare nume dupa sentinta de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Refuz schimbare nume dupa sentinta de divort

Buna ziua. Fosta sotie refuza sa-si reia numele dinaintea casatoriei, chiar daca la divort a acceptat acest lucru si s-a si pronuntat o sentinta definitiva si irevocabila de divort in urma cu apoape un an. Ce procedura legala exista pentru a o obliga sa revina la numele de fata?

Alte discuții în legătură

Pastrare numele avut anterior divortului victor1906 victor1906 Ca urmare a actiunii civile intentata de reclamanta , avand ca obiect desfacerea casatoriei prin divort si cu revenirea numelui avut anterior incheierii ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort in urma acordului de mediere Laura_ Laura_ Buna ziua Am incheiat un acord de mediere prin care am divortat, nu am avut nimic de impartit si nici copii impreuna cu fostul meu sot. Acordul a fost judecat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am fost căsătorită în românia (amândoi suntem ... Eugenia Andreea Eugenia Andreea Buna ziua ! Am fost căsătorită în România (amândoi suntem români) apoi am venit în Spania și după ani de zile fostul a plecat în alta tara și nu ... (vezi toată discuția)