avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita apartament
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita apartament

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am o restanta la intretinere de 5000 lei. Administratorul a spus ca a inaintat dosarul la executor. Vreau sa stiu va rog cat timp mai am la dispozitie ca sa achit si cum se procedeaza va rog. Va multumesc si astept un raspuns. O zi buna!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:01, 24 Iunie 2014
cat mai repede trebuie platita suma pentru a evitat si plata cheltuielilor de executare in totalitate. ai sa te trezesti ca ai de platit aprox 6500lei.
Eu vreau sa stiu cam ce perioada as avea la dispozitie ,cateva zile sau o luna-2 ca daca ar fii mai mult as avea tmp sa fac rost de bani. Si cum se procedeaza,vine executorul la usa si ne spune k avem o oerioada de.... sa achitam?
Administratorul a spus ca a inaintat dosarul la executor.

pana la executor mai e .. intai sa va dea in judecata, apoi dupa ce obtine un titlu executoriu se adreseaza executorului.
Poate dura pana anul viitor.
Dati cat puteti acum si platiti esalonat cum sa va intelegeti cu administratorul. E pacat sa platiti mult in plus aiurea. daca apuca sa va dea in judecata , veti plati si cheltuieli de judecata plus ca la suma se adauga penalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare ! am și eu o problemă, acum un an și ceva am luat ... Nickpasare Nickpasare Salutare ! Am și eu o problemă, acum un an și ceva am luat de la Via Conto 3000 de lei , trecând printr-o perioada mai grea nu am mai putut achita aceea ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit transferat catre executor judecatoresc georgevasilescu georgevasilescu Buna ziua, Tatal meu a contractat un credit in valoare de 11.700 lei, pentru nevoi personale in anul 2007. In urma unor situatii neprevazute, a ajuns in ... (vezi toată discuția)
Pensie aimentara de la data introducerii cererii de divort eionela eionela Buna ziua In urma hotararii definitive de divort, s-a stabilit ca tatal sa plateasca\" 1/3 din venitul net realizat lunar incepand cu data introducerii ... (vezi toată discuția)