Salutare ! Am și eu o problemă, acum un an și ceva am luat de la Via Conto 3000 de lei , trecând printr-o perioada mai grea nu am mai putut achita aceea datorie, acum sunt angajat și m-am trezit cu o proprie pe cont , am sunat la banca și aceștia mi au dat un nume și un nr de telefon sa sun acolo. Am sunat și mia răspuns un tip , iam zis cine sunt și a zis ca este un executor și k mi a pus proprire, i-am zis de ce nu ma anunțat și drept răspuns a zis k el a trm actele prin posta si sa aștept acele acte și ca as avea de plătit 12000 de lei , adică da sunt de acord sa dau sa zicem 5000 de lei sau 6000 dar pana la 12000 mi se pare enorm de mult , suma împrumutată find 3000 . Ce ma sfătuiți sa fac? ,scuzați-mă k nu am scris corect toate cuvintele. Aștept răspunsurile dumneavoastră!
Toate instituțiile financiare nebancare din România care acordă credite, practică niște dobânzi enorme. Îți iau ochii cu reclame, care mai de care, te ademenesc că poți obține un credit ușor și te trezești cu dobânzi și de 400%. Vedeți că executorul și-a pus și cheltuieli de executare. Citiți cu atenție contractul de creditare, ce scrie acolo ... care e dobânda! În plus, ar trebui să vedeți ce scrie în actele de executare pe care vi le-a trimis executorul.
Dobanzi exagerate
ela_ela1974
buna ziua
suntem un grup de persoane care nu stim cui sa ne adresam poate ne ajutati eu va dau ex meu si restul sunt in aceasi situatie.
Am luat un imprumut ... (vezi toată discuția)