avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... codul fiscal anuleaza vechimea imobilului renovat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

codul fiscal anuleaza vechimea imobilului renovat?

Buna ziua!
probleme peste probleme! Am fost la primarie azi sa cer o adeverinta din care sa rezulte anul construirii imobilului. Functionarele de acolo au zis ca imobilul se considera nou de la data renovarii lui ca asa scrie in codul fiscal.Degeaba am zis ca acest cod fiscal se refera doar la impozitarea locuintelor acestea sustin sus si tare ca e valabil la orice,nu numai pt calculul impozitului.Imobilul e de peste 70 ani si s-a reabilitat pastrandu-se structura de rezistenta (fundatie ,pereti).Stie cineva vreun articol de lege cu care sa-le combat? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Renovare apartament bacueti29 bacueti29 Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Am cumparat de curand un apartament. Apartamentul este zugravit in huma, trebuie schimbata instalatia electrica, gresia ... (vezi toată discuția)
Abuz inspecorat de stat in constructii ? bellefille bellefille Ce pot face in situatia in care ISC ,dupa ce am depus documentatia pentru aviz autorizatie de construire,imi solicita completarea acesteia cu o experiza a ... (vezi toată discuția)
Am demolat pereti din apartament dara3923 dara3923 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce mai pot face acum dupa ce am demolat cativa pereti in apartament fara autorizatie. Un vecin mi-a zis ca ma ... (vezi toată discuția)