avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Trecere masina pe persoana fizica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Trecere masina pe persoana fizica

In 2008 am deschis un PFA pentru activitatea de taximetrie si am achizitionat o masina noua pe PFA.
Pentru ca nu am primit autirizatie de la primarie nu am putut sa functionez decit 6 luni, deci masina practic este neamortizata. Vreau sa inchid PFA-ul dar cum sa trec masina pe persoana fizica?Trebuie sa emit factura si sa platesc 16 % impozit?
Dupa ce am cheltuit bani pe masina pe care nu i-am putut recupera mai dau si impozit pe cea ce am platit? Practic nu am nici un venit din transcrierea In 2008 am deschis un PFA pentru activitatea de taximetrie si am achizitionat o masina noua pe PFA.
Pentru ca nu am primit autirizatie de la primarie nu am putut sa functionez decit 6 luni, deci masina practic este neamortizata. Vreau sa inchid PFA-ul dar cum sa trec masina pe persoana fizica?Trebuie sa emit factura si sa platesc 16 % impozit?
Dupa ce am cheltuit bani pe masina pe care nu i-am putut recupera mai dau si impozit pe cea ce am platit? Practic nu am nici un venit din transcrierea masinii.
Cel mai recent răspuns: fifi58 , utilizator 09:21, 25 Iunie 2014
Stimati consultanti !

Ar fi frumos si util sa raspundeti la fiecare intrebare , pentru ca cineva care nu este in domeniul trebuie sa rezolve o problema .Asta este rolul prezentei pagina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere de activitate fifi58 fifi58 In 2008 am deschis un PFA pentru activitatea de taximetrie si am achizitionat o masina noua pe PFA. Pentru ca nu am primit autirizatie de la primarie nu am ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit pfa fifi58 fifi58 In 2008 am deschis un PFA pentru activitatea de taximetrie si am achizitionat o masina noua pe PFA. Pentru ca nu am primit autirizatie de la primarie nu am ... (vezi toată discuția)
Srl vs pfa ! PaulBogdan PaulBogdan Buna ziua - detin un SRL cu doua magazine de imbracaminte/incaltaminte, un angajat +patronul. Am o linie de credit in desfasurare ( ipoteca pe casa) si un ... (vezi toată discuția)