avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintare

Buna seara!am si eu o intrebare..de cand am ramas insarcinata angajatorul sa comportat cumplit cu mine...mi a cautat tot felul de motive etc...am scapat..dar acum alta problema ultima data cand am fost sa mi i au salariu a tipat la mine ma jignit..eu i am spus sotului si sa dus si ia spus...s au certat intr un cuvant...angajatorul a sunat la 112 ca vai a amenintat o...a venit politia...ia dat avertisment sotului...(sa intamplat de vreo 3 saptamana) acum sa aud ca vrea sa l dea in judecata ...ii poate face ceva?astept rasp ..va multumesc
Cel mai recent răspuns: maramary , utilizator 23:20, 24 Iunie 2014
Nu ar fi exclus, având în vedere faptul că noua legislație penală prevede că și violarea sediului profesional constituie infracțiune.
Oricum , până nu primește nimic soțul de la poliție nu aveți ce face, decât soțul să încerce să preîntâmpine o eventuală plângere împotriva sa, vorbind cu angajatorul, căzând la înțelegere cu acesta.
Dar daca merg sa depun si eu o plangere pt jignirile pe care mi le a adresat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jigniri antoneugen antoneugen am fost chemat cu nr privat de concubinul sotiei,care ma jignit si mia vorbit urat la telefon,am depus plangere la politie,as dori sa stiu ce-i poate face ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu moartea, santaj, viol ramonetta ramonetta tata este un om foarte violent,betiv si acum o luna de zile a aruncat cu o sticla de bere si un borcan de sticla dupa mama,insa nu a nimerit.o pe ea,ci un ... (vezi toată discuția)
Amenintari si calomnie daniella28 daniella28 buna ziua,as vrea sa stiu daca sotul cu care ma aflu in divort se poarta urat cu mama mea,a tipat la ea,ii vorbeste urat,pe mine ma ameninta ca imi ia copilul ... (vezi toată discuția)